Cautare

657 de rezultate pentru "clinica orthoexclusive 2c specializata in ortodontie si ortopedie dentfaciala" (2.99 secunde)
119 privind actele de stare civila, care sa faciliteze luarea in evidenta si elaborarea unor acte de identitate provizorii in cazul copiilor care nu au documente de identitate, potrivit ANPDC.Modificarile la Legea nr.
In cursul anului trecut Agentia Domeniilor Statului (ADS) a incasat nu mai putin de 2. ... 283,61 lei din concesionarea si arendarea terenurilor din administratie, a declarat ieri Nicolae Giurgea, presedintele ADS. In privinta anului 2009, ADS a obtinut 64. ... In plus, agentia a primit suma de 90.
Nelu POP - a efectuat o vizita oficiala in Germania, la invitatia Politiei Federale Germane, in vederea optimizarii relatiilor de colaborare existente intre cele doua institutii.
Fostul edil al municipiului Medgidia, Dumitru Moinescu (foto), Mircea Talasman, fostul viceprimar al Medgidiei, si Camelia Plesca, ales local PDL, au organizat, ieri, 30 iulie a.
Cu toate ca PDL Constanta avea in plan sa preia toate posturile de conducere negociate cu PSD la nivelul deconcentratelor, ba chiar si in plus, iata ca socoteala de acasa nu se potriveste sub nici o forma cu cea din targ.
Cu toate ca Ministerul Transporturilor si-a propus sa instituie o disciplina in ceea ce priveste contractele incheiate cu diverse firme de apartament, administrate de rudele unor functionari din institutiile statului, pentru executarea unor lucrari de anvergura, se pare ca la Constanta lucrurile au scapat de sub control.
Secretarul de stat in MAI, Mihai Capra, a declarat ieri la Galati ca autoritatile centrale au in vedere trecerea Administratiei Nationale a Imbunatatirilor Funciare (ANIF) in subordinea Apelor Romane, astfel incat toate digurile sa fie exploatate de o singura institutie.
Directorul de Tara pentru Europa Centrala si Tarile Baltice al Bancii Mondiale, Peter Harrold, a afirmat ca Romania trebuie sa faca unele corectii necesare pentru a avea o administratie mai buna si mai putin costisitoare.
epurare politica masiva la Camera Deputatilor ", pe care il puteti citi in continuare. ... in sedinta de azi a Biroului Permanent s-a votat o actiune care va declansa o epurare politica de proportii in structurile parlamentului.
Agenda vizitei ramane neclara Presedintele Traian Basescu a plecat, marti dimineata, in vizita de lucru in Statele Unite dedicata semnarii unor acorduri bilaterale, seful statului fiind insotit de seful SMG, de ministrii Apararii si de Externe, de directorii SIE si SRI si de ambasadorul american la Bucuresti, anunta Mediafax.
America si razboiul coanei Macovei (Autor : Mircea Dogaru PRESEDINTELE SCMD) Lovitura de stat a lui Traian Basescu, executata cu ajutorul complicilor din justitie si al capilor structurilor politienesti, impotmolindu-se, propaganda basista se pregateste de ofensiva. Pe de o parte, patapievicii si alti urmasi ai teroarei staliniste vor relansa formula:
Incepand cu acest an plenul comun se va reuni in Sala Al.I. ... In aceasta sala erau organizate de obicei marile congrese ale partidelor.
In fiecare an, la 3 aprilie, este sarbatorita Ziua Jandarmeriei Romane, marcand, astfel data la care, in 1850, Grigore Alexandru Ghica, domnul Moldovei (1849-1853), a aprobat hotararea Divanului Obstesc, semnand actul de infiintare a jandarmeriei:
Parcul industrial turistic si de agrement Snagov a fost aprobat sa se construiasca, printr-o hotarare de Guvern data la sfarsitul lunii septembrie, pe terenul complexului agrozootehnic Vlasia, situat in localitatea Snagov din judetul Ilfov. Parcul urmeaza sa fie administrat de societatea comerciala "Parcul industrial si de agrement Snagov".
O prospera crescatorie de porci din comuna Pecineaga, care numara 17.500 capete de animale, patronata de un fost parlamentar si ambasador in Canada, deverseaza dejectiile in mai multe bataluri neamenajate corespunzator, aflate in vecinatatea localitatii constantene.
Investitorii straini apreciaza ca aderarea probabila a Romaniei la Uniunea Europeana in 2007 si angajamentele de continuare a reformelor sporesc atractivitatea activelor sale cu rentabilitate ridicata, transmite Reuters.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va selectiona o firma specializata pentru realizarea unui audit economico-financiar al rafinariei Rafo Onesti se arata intr-un comunicat al institutiei.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului, in calitate de creditor al societatii Rafo SA Onesti, va selectiona o firma specializata pentru realizarea unui audit economico-financiar al societatii comerciale, informeaza AVAS.
Un producator britanic de incaltaminte isi muta activitatea in Romania, informeaza “Retail Bulletin:. Firma este una cu traditie in Marea Britanie. Ea si-a inceput activitatea in 1825 si inregistreaza vanzari anuale in jurul a 39 de milioane de perechi.
In paginile numarului de astazi al saptamanalului "Atitudinea” este data publicitatii o veriga importanta a mafiei furturilor de produse petroliere din conducta Petrotrans, ale carei increngaturi au invadat si piata asa-zis legala a tranzactiilor cu combustibili.
google-analytics.com